Работно облекло, медицинско облекло, ризи за администрацията. Фирмени рекламни тениски и шапки. Рекламни елеци и рекламни якета. Рекламни спортни облекла.

Предлагаме на клиентите си изработка на разнообразни рекламни продукти от сферата на рекламен текстил - рекламно работно облекло като може да откриете разнообразие от панталони, полугащеризони, якета, елеци, престилки, манти и др.; рекламни тениски и поло тениски в изключително разнообразие от цветове и размери, рекламни шапки в летен и зимен вариант, рекламни официални ризи за Вашия офис и администрация.

Предлагаме Ви рекламно работно облекло за Вашия медицински и санитарен персонал, както и за Вашия ресторант или заведение (работно облекло за готвачи и сервитьори).

Не на последно място ще откриете и спорни облекла за Вашия спортен клуб, спортен отбор или тийм билдинг събитие.

За всички рекламни и работни облекла предлагаме печат на фирмено лого, слогон или рекламни надписи. Печатът най-често е термотрансферен с висококачествени текстилни фолиа, които се втъкват на изключително висока температура и имат изключителна трайност във времето. Освен термотрансферен печат предлагаме ситопечат върху текстил, ситотрансфер върху текстил и бродерия за количества над 100 броя.
За всички поръчки на стойност над 400,00 лв. без ДДС и с печат на работните облекла ще получите и безплатна доставка до Вашия офис.

рекламни тениски
 
фирмени тениски и рекламни тениски
 
рекламни шапки
 
фирмени шапки и рекламни шапки
 
ризи за администрация и обслужващ персонал
 
официални ризи за администрация
 
медицинско работно облекло
 
медицинско облекло
 
рекламни престилки за готвачи и сервитьори
 
за готвачи и сервитьори
 
работни облекла
 
работни облекла
 
работни елеци
 
рекламни елеци
 
рекламни якета
 
рекламни якета
 
рекламни спортни облекла
 
спортни облекла
 
 

 

Всички цени в сайта са без ДДС.


ЗА КОНТАКТИ:      0878 82 42 11     0898 44 24 88     e-mail: office@designeng.info     e-mail: designeng@abv.bg